Us convidem a un emocionant viatge en el temps cap a l’època daurada del swing, on la música en viu pren vida en un ambient que us farà ballar fins que no pugueu més. El 15 d’octubre a les 13h, el Cercle d’Amics d’Alcover es convertirà en el lloc màgic on tots els amants del swing es reuniran per gaudir d’una experiència única.

Swing Jam amb música en viu, un esdeveniment organitzat per l’Ajuntament d’Alcover que us transportarà a l’època de les Big Bands i els moviments gràcils de ball. La música en viu serà interpretada per Josue Garcia & The Old Style Masters, un conjunt que captura l’autèntica essència del swing i us farà ballar amb els seus ritmes i melodies irresistibles.

Ja sigui que siguis un ballador experimentat o simplement vulguis gaudir de la música en un entorn animat, aquest esdeveniment és per a tu. Vine a Alcover el 15 d’octubre i deixa’t portar pel ritme dels anys daurats del swing. No et perdis aquesta oportunitat d’immersió en la història de la música i la dansa, tot gràcies a l’Ajuntament d’Alcover.

Prepara’t per un migdia ple de música en viu, ball i diversió a l’ombra de l’encantador Cercle d’Amics d’Alcover. Marqueu la data al vostre calendari i veniu a ser part d’aquesta experiència inoblidable. Swing Jam us espera, i el ritme us convida a ballar fins que els vostres peus no puguin més. Us veiem allà!

Esdeveniment: Swing Jam amb música en viu

Lloc: Cercle d’Amics d’Alcover

Data i hora: 15 d’octubre a les 13h

Banda: Josue Garcia & The Old Style Masters

PER DINAR

Per dinar, hi haurà una gran varietat de food trucks on es vendran hamburgueses, creps i entrepans. També podeu visitar el bar del Cercle d’Amics d’Alcover, on es serviran tapes, entrepans i hamburgueses.

IDEAL PER A BALLAR-HI

A la terrassa del Cercle d’Amics d’Alcover, on es realitzarà l’esdeveniment Swing Jam amb música en viu, hi ha arbres que proporcionen ombra i el terra és llis, el que el fa ideal per ballar-hi Lindy Hop i Jazz Steps.

A més, encara que siguis d’iniciació, i necessites assistència per trencar el gel i sortir a ballar, els professors hi serem per ajudar-te.

Vine i gaudeix d’un migdia ple de ritme i diversió amb els teus amics i família.

PARKING

S’hi han habilitat 3 parquings especifics per l’ocasió:

Parking 1

Parking 2

Parking 3

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× ¿Cómo puedo ayudarte?