Ja tenim aquí el final de curs i quina manera millor de celebrar-ho que amb una festa espectacular!! Esteu convidats a la festa de fi de curs que se celebrarà el proper diumenge 18 de juny a la Masia del Pla, un restaurant preciós envoltat d’un entorn natural privilegiat.

La festa començarà a les 12:00 h amb un deliciós dinar que tindrem el plaer de gaudir al menjador de la masia. Després de dinar, us esperen animacions de ball perquè tothom pugui moure el cos i passar una estona divertida. Amb la música en directe del «TRIO CHARLOTTE», tindreu l’oportunitat de ballar els ritmes més populars i demostrar les vostres habilitats a la pista de ball.

I per als més atrevits i experimentats, la banda «LAIA MASDEU SWING TRIO» ens oferirà una Swing Jam, una improvisació musical que us farà ballar i gaudir al màxim. Serà una oportunitat única per mostrar les vostres habilitats de ball i gaudir d’un autèntic concert en viu.

A més de tot això, hi haurà moltes altres sorpreses i activitats que estem preparant perquè la festa sigui inoblidable.

La Masia del Pla és un lloc meravellós per celebrar una festa, amb la seva envoltant natural i la gran varietat d’activitats que ofereix. Si voleu aprofitar el dia complet, podeu gaudir d’aquest entorn després de la festa. Animeu-vos a venir amb tota la vostra família i amics perquè tothom pugui gaudir d’aquesta festa.

Les entrades per a la festa de fi de curs són limitades, així que us recomanem reservar-les amb antelació.

No deixeu escapar aquesta oportunitat de celebrar el final de curs amb una festa inoblidable. Us esperem el diumenge 18 de juny a la Masia del Pla per ballar, riure i passar-ho bé.

BANDES

LAIA MASDEU SWING TRIO és un dels grups de swing més cotitzats a les nostres comarques.

Laia Masdeu Trio és una banda de swing vibrant i talentosa que us farà ballar amb el seu estil únic. Amb Laia Masdeu com a cantant principal, aquest trio captiva l’audiència amb la seva improvisació musical enèrgica i animada. Els seus ritmes contagiosos us faran moure els peus i les seves melodies melòdiques us transportaran a l’època d’or del swing.

Amb un swing jam inigualable, aquesta banda us oferirà una experiència de concert en viu increïble. Prepareu-vos per ballar, saltar i gaudir de la música vibrant del Laia Masdeu Trio.

Pots veure el video aqui


Charlotte Trio és un grup musical expert en música de balls de saló que us transportarà a l’època daurada dels balls elegants. Amb la seva formació en format trio, aquest talentós conjunt combina harmoniosament piano, saxo i veu per crear una atmosfera de sofisticació i alegria. Amb una selecció de valsos, tangos i altres danses clàssiques, Charlotte Trio us convidarà a ballar amb elegància i gràcia. Amb la seva musicalitat i passió per la música de balls de saló, aquest grup us oferirà una experiència única i inoblidable per a tots els amants de la dansa.

HORARIS

L’horari previst per la festa fi de curs

  • 13h Arribada dels convidats
  • 14h Dinar a la Masia del Pla
  • 16.30h Activitats sorpresa per a tothom
  • 17h Ball amb la LAIA MASDEU SWING TRIO I TRIO CHARLOTTE
  • 19h Fi de festa
Menú del la festa fi de curs

El preu és de 50€ per persona i inclou el menú i la festa de la tarda.

La data límit per apuntar-s´hi és el dia 9 de juny, el pagament s’ha de fer en metàl·lic al teu centre.

S’ha de triar un primer plat i un segon plat

MAPA

Descobreix una experiència culinària excepcional al restaurant situat a l Pla de Santa Maria. Aquesta joia gastronòmica t’obrirà les portes a un món de sabors exquisits i a un ambient acollidor.

Amb una carta àmplia i diversa, el restaurant et sorprendrà amb una selecció de plats elaborats amb ingredients frescos i de qualitat. Els seus cuiners talentosos combinen tècniques innovadores amb tradicions culinàries per crear autèntiques obres d’art per al teu paladar.

L’atmosfera única d’aquest restaurant és perfecta per a qualsevol ocasió, ja sigui una cita romàntica, una reunió familiar o una celebració especial. Amb una decoració elegant i un servei atent, et sentiràs com un convidat de honor en aquest espai.

A més de l’experiència culinària, l’entorn és simplement màgic. Rodejat d’una bellesa natural, podràs gaudir de vistes impressionants i relaxar-te en un ambient tranquil.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× ¿Cómo puedo ayudarte?